Recensies VuurZiel

'Dankjewel voor het mooie boek, heb het vannacht uitgelezen. Herkenning! Mooi geschreven en met een vleugje humor Wat mooi om jouw verhaal te mogen lezen het heeft me inzicht gegeven. Dankjewel voor dit kado!'

Giselle

 

Danitsja:

'Hoi Vivian, ik heb mij vanochtend aangemeld voor de sjamanistische modules. Ik heb er onwijs veel zin in. Ik ben jouw boek Vuurziel aan het lezen en hij is fantastisch!! Groetjes Danitsja'

RECENSIE VuurZiel Dankjewel Daphne

'Hoi! Ik heb het boek uit, heb het af en toe weggelegd omdat het echt binnenkwam en om het goed te laten bezinken. Prachtig hoe je het verwoord hebt, je kunt zo in geuren en kleuren meeleven. Ook heftig, want je geeft veel bloot. Wat heb je een reis gemaakt. En wat moet het een voldaan gevoel hebben gegeven toen de puzzelstukjes pasten op de plaats waar ze horen. Bedankt Vivian'


Lieve Vivian

Ten eerste wil ik je bedanken dat je mij ook het vertrouwen gaf dat ik jou verhaal mocht lezen. We hebben ook vele diepe gesprekken gehad en ook heerlijk gezongen en gelachen. Ik ben trots op jou en hoe je het boek hebt verwoord. Het is een mooi en bijzonder boek , met veel herkenning. Het is een boek dat veel inspiratie geeft. Ik raad het iedereen aan om het lezen , het is een levensverhaal dat je verder kan helpen in je eigen proces.

Manuela


Absoluut een aanrader!

Ook ik heb de eer gehad om mee te lezen en te denken rondom dit inspirerend verhaal.
Je wordt vanaf het begin meegesleept door het hoofdpersonage.

Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen groeiproces en veel herkenning in mijn eigen leven.

Prachtig boek, pakkende titel en bovenal met veel liefde en passie geschreven.

Vuurziel geeft inspiratie aan iedereen die op zoek is naar zijn eigen spiritualiteit.

Monique


Een pakkende titel en fotoafbeelding op de kaft!! Als niet lezer die gevraagd werd als proeflezer moet ik zeggen dat ik het boek Vuurziel behoorlijk mooi geschreven vind. Het lezen van het boek maakt zelfs veel contact met mij als lezer; ik voel me persoonlijk door het verhaal geraakt. Het boek maakt een mooie verbinding met je gevoelsleven door de wijze waarop alles beschreven is. Dit heb ik nog niet eerder in deze mate meegemaakt bij het lezen van een boek. Het is mooi hoe de verbeelding spreekt; het bevat veel humor; en ik werd al vanaf het voorwoord enorm geraakt. Puur zoals de schrijfster is; zo is ook het boek!! Het boek leest gemakkelijk en je blijft geboeid. Super geschreven Vivian!! Mooi dat ik ook als personage in je boek voorkom; een hele eer!!

Melanie


Plaats hier je bestelling:

Vuurziel is mooi voorbeeld voor iedereen die aan zijn of haar persoonlijke spirituele groei wil werken. Door de opgedane inzichten en processen die daarvoor nodig zijn om energetisch te helen, en hoe dit tot stand komt. Hierbij heeft iedereen zijn of haar pad te volgen. Door de verschillende personages krijg je een duidelijk beeld wat Shana nodig heeft om haar lessen te leren voor haar persoonlijke groei. Het boek leest zich vlot en is uniek in schrijfstijl.

Kees


Ook ik kreeg de eer om proef te lezen. Het boek leest ontzettend makkelijk weg en je hebt pas achteraf door hoeveel je ervan mag leren. Ik heb het nu een aantal keren opnieuw gelezen en iedere keer ontdek ik een nieuw stukje. Dit is een prachtboek geschreven door een prachtige vrouw en ik kan niet wachten tot het boek een plekje op de plank kan krijgen.

Nicky


Een mooi, ontroerend verhaal waarin je wordt meegenomen door het personage Shana, in haar groei en spirituele ontwikkeling. Moeilijk om het verhaal even aan de kant te leggen. Dankbaar dat ik Vivian Linders hierbij mocht helpen met om te kijken wat haar zielsmissie is, maar ook dat ik proeflezer mocht zijn van dit bijzondere verhaal. Dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen en zij op mijn pad is gekomen.

JoAnne


Vuurziel, een prachtig debuut van een krachtige en prachtige heks! Ze neemt je mee in de ontwikkeling van haar spirituele en innerlijke groeiproces. Dit debuut leest zich heerlijk en gemakkelijk weg! Een echte aanrader om het pad naar spiritualiteit mee te ontdekken door de ogen van deze prachtige schrijfster!

Nb: dank voor het vertrouwen! Munai

Bibi


Ook ik heb de eer om als proeflezer dit geweldige boek te mogen lezen. Het is prachtig om te zien (lezen) hoe Shana ons meeneemt op reis door de tijd en haar spirituele groei. Het boek leest zich super weg (voordat je het weet heb je het boek al uit), en zit vol verrassende wendingen.

Het boek heeft mijn ogen geopend om opzoek te gaan naar mijn eigen innerlijke zoektocht. Dank je wel dat ik je proeflezer mocht zijn.

Simone


Vuurziel is veel meer dan zo maar een spannend boek.

Niet zomaar een verhaal over een spirituele ontwikkeling van de personage, vooral een biografie. Zo mooi herkenbaar het leven rondom het moderne en de oude hekserij.

Bedankt lieve zus dat ik je mocht helpen door je geweldig verhaal te proef lezen.

Merel


Zo bijzonder om zowel de reis van vuurziel als de spirituele groei van Vivian Linders de afgelopen jaren te mogen mee maken. Er waren vele kippenvel momenten, niet van de kou maar als een spirituele bevesting. Bedankt sjattie dat ik mocht deelnemen als proeflezer en met mijn heksen naam een personage mag zijn in vuurziel mijn heksen naam verklap ik nog ff niet.

Marly